!Curriculum Vitae

!Scrisoarea de intenţie

!Interviul de angajare

Curriculum Vitae, cunoscut și ca CV-ul, este comunicarea între candidat și angajator. Prin intermediul acestuia ne promovăm pe noi înșine în procesul de căutare a unui loc de muncă, și ne manifestăm interesul prin acesta. Conținutul acestuia este variabil și depinde de experiența profesională și educațională a fiecăruia. Află cum să îți scrii un CV corect la sesiunile de orientare și consiliere profesională din cadrul proiectului EduForm!

Scrisoarea de intenție este prima modalitate de a te face cunoscut cu posibilul angajator, să-ți descrii punctele forte pentru postul solicitat. Aceasta trebuie redactată atent, trebuie să fie o formă scurtă de prezentare generală a personalității. Tu cât de bine poți să redactezi o scrisoare de intenție? Află la sesiunile de orientare și consiliere profesională din cadrul proiectului EduForm!

Îți este frică de interviul de angajare? Ai emoții? Nu știi la ce să te aștepți și ce să zici? Interviul de angajare are loc atunci când angajatorul consideră persoana respectivă potrivită pentru slujba oferită, deci poți să te mai relaxezi. Tot ce trebuie să faci tu este să urmezi câțiva pași în pregătirea pentru interviul de angajare. Află mai multe despre ce pași trebuie să urmezi, și vino să-ți răspundem la toate întrebările pe care le ai legate de un interviu în cadrul sesiunilor de orientare și consiliere profesională din cadrul proiectului EduForm!